Beste vrienden van Boomgaard de Steenen Camer, dankzij jullie inzet en de vele stemmen die jullie hebben uitgebracht  (291 om precies te zijn) is onze foto op de derde plek terecht gekomen en hebben we dus gewonnen! De prijs bestaat uit € 1.000,- voor onze boomgaard en de prijswinnende foto afgedrukt als tuinposter.

De uitreiking van de prijs was op 23 november, tijdens het Grote Groen Dichterbij Event in de Rijtuigenloods in Amersfoort. De prijs werd opgehaald door Barend, de fotograaf, de twee gefotografeerden, en een van de bestuursleden.

We hebben jullie, de adoptanten en bezoekers van deze site, d.m.v. een "poll" op deze website gevraagd wat met het prijzengeld te doen...

In totaal hebben er 56 mensen gestemd. De uitslag van de poll is als hieronder 

 

Met gelijke stemmen zijn geëindigd.... de aanschaf van fruitbomen voor het kleine veld èn de aanschaf van "groot" gereedschap

Dat betekent dus dat we grofweg 500 € gebruiken voor de aankoop van laagstam fruitbomen die we in maart 2014 op het kleine veld gaan planten. De andere 500 € gebruiken we voor de aanschaf  van groot gereedschap zoals (mogelijk) een bosmaaier en anders zeisen, takkenzagen etc.

We houden jullie op de hoogte van de uiteindelijke besteding en bedanken iedereen, en Barend in het bijzonder, voor jullie inzet zodat we de 1000 € hebben kunnen winnen!

Naar boven