Wilt u een boom adopteren in onze boomgaard? Dat kan nog steeds en de bomen zijn al voor u geplant!

De hoogstambomen in onze boomgaard zijn geplant in 2013 en inmiddels goed aangeslagen. We hebben nog een aantal bomen vrij voor 'adoptie'.

Adopteer zelf een boom

Adoptie van een boom kost 35 € per jaar en voor dat bedrag mag u uw eigen boom onderhouden en oogsten. Ook deelt u mee in het gemeenschappelijke fruit van de boomgaard en draagt u bij aan het instand houden van de boomgaard zelf.

U kunt zelf beslissen of u (als vrijwilliger) mee wilt doen aan de activiteiten die we in en om de boomgaard organiseren.

Geef een boom kado

U kunt ook een boom kado geven aan iemand anders. In dit geval wordt de boom door u voor tenminste 3 jaar (= € 100) vooruit betaald en mag de kado-adoptant, in overleg met de Stichting, zelf een boom uitkiezen uit de lijst van beschikbare bomen.

 

De boom blijft eigendom van Stichting Boomgaard De Steenen Camer en adoptie kan ten allen tijde weer opgezegd worden.

Adopteer een boom in een paar eenvoudige stappen:

  1. Zoek in de lijst hieronder een soort en ras uit
  2. Stuur een mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v uw naam, adres en gewenste boom
  3. U krijgt dan een adoptiecontract opgestuurd en de plek van de gewenste boom in de boomgaard zodat u de boom kunt bekijken en eventueel nog kiezen uit meerdere exemplaren.
  4. Stuur ons het ingevulde contract retour en betaal de factuur die volgt.

U bent nu adoptant van uw eigen hoogstam fruitboom!

Op dit moment kunt u alleen kiezen uit de volgende fruitbomen (aantal = aantal nog beschikbare bomen van dat ras). 

Een korte beschrijving van de meeste appel- en perenrassen in onze boomgaard vindt u hier, of door de naam van het ras in te vullen in Google.

Naar boven