Zoals in eerdere nieuwsbrieven aangekondigd willen we graag een keer met zoveel mogelijk adoptanten, adoptant gezinnen en vrienden van de boomgaard bij elkaar komen in onze mooie boomgaard-in-wording en dan zonder dat er meteen gereedschap aan te pas moet komen ...

Waarom? Wij kunnen wel een paar redenen verzinnen! Omdat het gewoon gezellig is, de eerste appels (in de oude bomen) afrijpen, om je boom-buurman (m/v) te leren kennen, om de zon te zien ondergaan boven de boomgaard, omdat er mooi weer voorspeld is, om het camping gevoel nog even vast te houden, om een boom op te zetten over wat we verder met onze boomgaard kunnen doen of om een nieuwe traditie te starten..

Dit willen we doen op woensdagavond 21 augustus van 18:00 - 22:00 in onze boomgaard

Om het allemaal een beetje behapbaar te houden qua organisatie hebben we besloten er een 'Amerikaanse fuif' van te maken ofwel, we vragen iedereen om wat te eten en te drinken mee te nemen, zetten dat bij elkaar en genieten dan van elkaars 'kookkunsten'. Dus .. bak of koop een taart, een salade of iets anders lekkers. Heb je weinig tijd? Koop dan wat stokbrood met kruidenboter of iets anders om te knabbelen. Vergeet ook niet iets te drinken mee te nemen en neem vooral niet veel meer mee dan dat je zelf op kan anders houden we veel te veel over!

Neem ook iets mee om op te zitten (een campingstoel of picnickleed) en een eigen bord, bestek en iets om uit te drinken.

Als laatste zijn we nog op zoek naar mensen die levende/akoustische muziek kunnen en willen maken.

Met bovenstaande ingredienten moet het volgens ons wel gezellig worden. Mochten jullie van tevoren nog vragen hebben dan graag naar het bekende mailadres. Tot woensdagavond!

Naar boven