Haalt u ook wel eens fruit bij van Bentum aan de Drielse Dijk? (bij het pontje naar Doorwerth)

Zo ja, dan kent u Piet en José en natuurlijk. 
Zo nee, dan raden we u aan eens langs hun bedrijf/winkel te rijden voor een enorm assortiment van appels en peren voor een mooie prijs èn met goede raad over het bewaren en gebruik van je fruit!

Piet komt graag zijn professionele kennis van de appel-en perenteelt met ons delen tijdens een lezing die we samen met de BTV organiseren op vrijdagavond 7 maart, om 20:00 in De Schuur, op een steenworp van onze boomgaard.

Aan de hand van een presentatie met foto's zal Piet langs verschillende aspecten van de teelt van appels en peren lopen om ons zo inzicht te geven in wat er allemaal komt kijken bij de verzorging van bomen, het bestrijden van problemen, het oogsten, bewaren en verwerken van fruit.

Natuurlijk moet je over fruit niet alleen praten, dus sluiten we af met een proeverij om de enorme varieteit aan appelrassen te leren waarderen.

Piet doet deze lezing speciaal voor ons en we willen onze adoptanten dan ook graag uitnodigen voor deze bijzondere en leerzame gelegenheid voor iedereen die wat meer wil weten over de verzorging van zijn of haar fruitboom.

Vrijdagavond 7 maart, De Schuur, Hannestraatje 2
19:45: Schuur open
20:00-22:00 Lezing met pauze

entree gratis

Naar boven